Tarih: 07.05.2020
Kırşehir Belediyesi Kilit Parke ve Yol Bakım Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi tarafından Mahallelerde başlatılan kilit parke taşı döşeme yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfalt yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kilit Parke ve yol bakım çalışmalarını aralıksız süren Kırşehir Belediyesi Bahçeli Evler Mahallesi Hicret Camii Üstü Kilit Parke Tamir Çalışması, Kayabaşı Mahallesi Yeşil Yurt İlk Öğretim Okulu Yanı Asfalt Yama Çalışması, Yenice Mahallesi, kilit parke taşı döşeme çalışmaları ve yol bakım çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme ve bozuk olan yollarda asfalt yama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile Kırşehir daha modern bir hale kavuşacak” dedi.

Başkan Ekicioğlu, Birçok alanda belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız Kırşehir genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA