Tarih: 17.12.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR!

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: TÜM HEMŞEHRİLERİME SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR KIŞ GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM!

 

Kırşehir Belediyesi, kar koşulları kapsamında 300 ton agrega ile karışık tuz ve 210 ton da saf tuz stokla anında müdahaleye hazır!

 

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de muhtemel kar yağışlarını göz önüne alarak hazırlıklarını tamamladı.

 

 

Kar yağışlarının yaklaşmasıyla birlikte kapanması muhtemel yollara Kırşehir Belediyesi iş makineleri ve ekipleriyle anında müdahale edebilmek için tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

Kırşehir’de 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazır olan karla mücadele ekiplerimiz hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamamaları için kamyon, kepçe ve greyderlerini hazır ederek anında müdahaleye hazır bir konumda bekliyor. Muhtemel kar yağışlarıyla birlikte şehir içinde rampa ve yollara anında müdahale edecek olan ekiplerimiz halkımızın ulaşımının aksamaması için var güçleriyle çalışmaya hazır bir konumda bekliyor.

 

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak her türlü hava koşullarını dikkate alarak önceden önlemlerimizi aldık. Kar koşulları kapsamında 300 ton agrega ile karışık tuz ve 210 ton da saf tuz stokumuzla anında müdahaleye hazırız.

 

Meteorolojik hava tahminlerini an bean takip eden ekiplerimiz muhtemel kar yağışının başlaması öncesinde de hazırlıklarını yaparak, kar ile birlikte anında müdahale çalışmalarına başlayacaklardır. Ekiplerimiz yolların kapanmaması ve trafik akışının aksamaması için de gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yapmaya hazır bir şekilde beklemektedir.

 

İlimizdeki araç parkımızda greyder,  kepçe ve kepçelerimiz ile birlikte ekiplerimiz hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaları için tüm hazırlıklarını tamamlayarak araç bakımlarını da yaptılar. Bu bağlamda vatandaşlarımızın da kendi kış tedbirlerini alarak hareket etmeleri hepimiz için büyük önem arz etmektedir.

 

Tüm Kırşehirli hemşehrilerime sağlıklı ve huzurlu bir kış geçirmelerini diliyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA