Tarih: 21.01.2020
KIRŞEHİR BELEDİYESİ KARLA HIZLI VE ETKİLİ MÜCADELE ETTİ

Kırşehir’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile Kırşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını hızlı ve etkili bir şekilde başladı.

Şehirde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tedbirleri alan Kırşehir Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğünden oluşturulan ekipler sabah erken saatten itibaren yoğun mesai yaptı.

Kapanması muhtemel yollara Belediye iş makineleriyle anında müdahale ederken, tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

İlk olarak rampa ve ana yollara müdahale eden belediye ekipleri, daha sonra mahalle aralarında da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptı. Vatandaşlar zamanında yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu“ Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda İlimize 20.01.2020 Pazartesi günü akşam itibari ile kar yağacağını biliyorduk. Bizde bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık ve her an teyakkuzda olan bir ekip oluşturduk. Karın yağması ile birlikte ekiplerimizle akşam ve sabahın erken saatlerinde karla mücadele çalışmalarına başladık. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık.

Başkan Ekicioğlu, Dolmuş girmeyen bölgelere de sabah saatlerinde ulaşıma açtık. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca Çarşı merkezindeki kaldırımların temizlenmesi içinde ayrı bir ekip kurarak, yayaların can güvenliğini sağlamış olduk. Vatandaşlarımızdan kapanan veya buzlanma olan yerlerin Belediyemiz Halkın Masası servisinin 214 10 10 numaralı telefonuna bildirmelerini önemle rica ediyorum" dedi
 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA