Tarih: 20.04.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ KADIN EMEK PAZARI, KIRŞEHİR HALKIYLA BULUŞUYOR!

11 Nisan’da başvuruları başlayan ve el emeği ürünlerin satışının yapılacağı Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarı için başvurular 22 Nisan’da sona erecek

 

Ücretsiz dükkân tahsislerinin yapılacağı Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarının Kırşehirli hemşehrilerimizle bir kez daha buluşacağını ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, kadınların ekonomik ve sosyal alanda var olmalarının önemine değinerek şu açıklamada bulundu:

 

         “Bilindiği üzere toplumsal yaşamımızda kadın-erkek eşitliği temel bir haktır. Kadınlarımız erkeklerle sadece kâğıt üzerinde değil, toplumsal yaşamın tüm alanlarında eşit hak ve fırsatlara sahip olmalarını, eşit muamele görmelerini, özgür ve eşit insanlar olarak aynı zamanda ekonomik alana katkı sunacak üretimlerini de Kırşehir Belediyesi olarak önemsiyoruz.

 

           Kırşehir’de açmış olduğumuz Kadın Emek Pazarı’nda emekçi kadınlarımız üretmiş oldukları ürünleri hemşehrilerimize sunmakla kendilerinin ekonomik alanda da var olduklarını hissettirmekte ve isterlerse neler yapabileceklerini göstermektedirler. Şu bilinmelidir ki bizim Belediyecilik anlayışımızda kadınlarımızın kendi yaşamlarını istedikleri şekilde düzenlemelerinin çok önem arz etmektedir.

 

 Kadınlarımız aile içinde, kamusal yaşamda ve de iş hayatında daha eşitlikçi bir ilişki talep etmektedir. Kadınlarımız daha güçlü, daha bilinçli ve daha sorumlu olduğu zaman toplum da daha güçlü olacaktır. Bu da kadınlarımızın ekonomik-üretim alanlarında daha çok yer almalarıyla mümkün olacaktır.

 

 Sosyo-ekonomik kalkınmanın tartışmasız ön koşulunun kadın emeğinden geçtiğinin bilinciyle Kadın Emek Pazarı’nın tüm emekçi kadınlarımıza ve Kırşehir halkına hayırlı olmasını diliyorum.

Ücretsiz olarak dükkân tahsis edeceğimiz Kadın Emek Pazarı için başvurmak isteyen emekçi kadınlar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne 22 Nisan’a kadar kayıt yaptırabilirler.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA