Tarih: 03.09.2020
KIRŞEHİR BELEDİYESİ DEZENFEKTE VE STERİLİZASYON ÇALIŞMALARINI ARTTIRDI

Kırşehir Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilimizde son günlerde artış gösteren Koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle halihazırda devam etmekte olan dezenfekte işlemlerini arttırdı.

Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu risk bölgelerinde arttırılan dezenfekte çalışmaları kapsamında, sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının sağlığı için Ahi Evran Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde ve yine son günlerde vatandaş yoğunluğunun olduğu PTT Binası önünde dezenfekte çalışmaları yapıldı.  Kamu kurumları, çarşılar, cadde ve sokaklar, oyun parkları gibi insan yoğunluğunun olduğu risk bölgelerinde devam eden dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları ilimizdeki vaka sayısındaki artıştan dolayı artarak devam ediyor.