Tarih: 03.03.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUKLARA TİYATROYU SEVDİRİYOR

Sihirli Oyuncaklar Ülkesi adlı Müzikli Çocuk Tiyatrosu tiyatro severlerden büyük beğeni topladı.

 

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Çocuk Tiyatrosu’nun hazırladığı ve Yönetmenliğini Özlem Dursun’un yaptığı Sihirli Oyuncaklar Ülkesi adlı Müzikli Çocuk Oyunu 2 Mart 2022 Çarşamba günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

 

Salonun tamamen dolduğu ve büyük beğeni toplayan oyunun ardından Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Cumhur Uzun tarafından Yönetmen Özlem Dursun’a günün anısını plaketi verildi.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak tiyatronun insana dokuna ve insanı değiştiren yönüne inanıyoruz. Sanatla uğraşan bireyler birey olma ve topluma ulaşma noktasında büyük avantaj elde ederler.


Sanatla uğraşan bireyler hem kendilerini hem de yaşadıkları şehirde, ülkede ve dünyada olan bitenleri daha iyi tahlil ederek olumsuzlukları görür ve topluma ayna tutarlar.

Biz, göreve geldiğimizden beri şehrimizin kültürel sanatsal anlamda da gelişmesi için bir dizi faaliyetti hayata geçirdik. Kültür sanat çalışmaları, Şiir Atölyesi, Müzik Korosu ve buna benze birçok alanda kurs ve çalışmalarımızla Kırşehir’in Anadolu’da örnek bir şehir olması için tüm ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda Çarşamba günü Belediye Çocuk Tiyatrosu’nun hazırladığı ve Yönetmenliğini Özlem Dursun’un yaptığı Sihirli Oyuncaklar Ülkesi adlı Müzikli Çocuk Oyununun hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA