Tarih: 11.08.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ÇOCUKLAR İÇİN FARKLI AKTİVİTELER DÜZENLEMEYE DEVAM EDİYOR

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Amacımız bütün çocuklarımızın yüzünün gülmesi ve dünyayla barışık bir şekilde yaşamalarını sağlamaktır!

 

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi tarafından Kırşehir’de yaşayan çocukların farklı ve kaliteli zaman geçirebilmeleri için 4-14 yaşlar araPony Atlarıyla gezi, çocuk aktiviteleri, yüz boyama ve palyaço gösterilerinin de bulunduğu bir etkinlik hazırladı.

10 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 14:00’datarihlerinde Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi önünde hazırlanan programın açılışına katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Çocuklarımız için ne kadar şey yaparsak yapalım hep eksik kalır. Onlar her şeyin en güzelini hak ediyor.” dedi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Biz, göreve geldiğimizden beri Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız yaparken, ki bunlar Belediyelerin zaten yapması gereken şeylerdir, aynı zamanda ilimiz toplumsal ve sosyal katmanını oluşturan tüm gruplar için de programlar hazırlıyor ve farklı projeleri hayata geçiriyoruz.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ile Aile Yaşam Merkezi’mizde çocuklarımız için el sanatları, görsel sanatlar, müzik, kişisel gelişim ve geleneksel sanatlarımızı içeren kurslarımız yaz boyunca da devam etmekte.

Çocukların sıcak yaz günlerinde dört duvar arasına sıkıştırılmadan doğal ortamlarda bulunmalarını da önemsiyoruz. Bu kapsamda 10-11 Ağustos günlerinde Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi önünde iki günlük bir etkinlik programı hazırladık. Amacımız bütün çocuklarımızın yüzünün gülmesi ve dünyayla barışık bir şekilde yaşamalarını sağlamaktır. Bunun içinde Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle yapmaya devem edeceğiz.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA