Tarih: 21.02.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ASBESTLİ SU BORULARINI DEĞİŞTİRİYOR

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Ahi Evran Mahallesi Kuyubaşı Mevkiinde Asbestli Boru iptal çalışması yap.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Su hepimizin ortak değeridir; değerimize sahip çıkalım!

Belediye Başkanımız Ekicioğlu, mevsimsel kuraklıktan kaynaklı olarak suya olan ihtiyacın her geçen gün daha da arttığına dikkat çekerek suyun tasarruflu kullanılması gerektiğini vurguladı. İlimiz ana isale hattındaki tamamlanmamış olan astbestli boruların da değiştirildiğini ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Ahi Evran Mahallesi Kuyubaşı Mevkiinde Asbestli Boru iptal çalışması yapıyor.Biz Kırşehir Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimizin sağlığının her şeyden önce geldiğini düşünüyoruz. Ekiplerimiz ilimiz ana ishale hattındaki tamamlanmamış olan astbestli boruların değişimini yapmaya devam ediyor.

Su kullanımında hepimizin ileri derece hassasiyet göstermesi gerekiyor. Su hepimizin ortak değeridir ve bu değerimize sahip çıkalım.” dedi.