Tarih: 06.04.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ 2. YIL FAALİYET SUNUMU DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI BAŞLADI

Kırşehir Belediyesi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği Faaliyet Sunumu’nun bu yıl da ikincisini gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen ve yapım aşamasında olan projelerin de içerisinde olduğu iki yıllık çalışmalar ile ilgili faaliyet sunumunun değerlendirildiği toplantıların ilki Kırşehir Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımıyla Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımıyla ilki gerçekleştirilen Faaliyet Sunumu toplantısında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’Kırşehir Belediyesi’ni hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz diye yola çıktığımızda bu kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını, bu kentte yaşayan 7’den 70’e herkesin taleplerini ve düşüncelerini değerlendirip alanlarında uzman ekibimizle 70 Proje başlığı altında hazırladığımız projelerimizi Kırşehir kamuoyu ile paylaşmıştık. Belediye yönetiminde 2. yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bildiğiniz gibi bunun yaklaşık son 1 yıllık süreci ne yazık ki Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Pandemi koşulları içerisinde geçti. Ancak Pandemi döneminin yarattığı ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden şehrimizin daha yaşanılır hale gelmesi ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Faaliyet Sunumu’nun şimdi de ikincisini gerçekleştiriyoruz. Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesi’ni dürüst, liyakatli, hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Bu konuda seçimlerden önce söz verdiğimiz birçok projemizi tamamladığımızı, bazılarının sonuçlanma aşamasında olduğunu ve bazılarının da yapımına başlandığını hazırlamış olduğumuz Faaliyet Sunumu ile kamuoyunun takdirine sunuyoruz.’’ dedi.


Faaliyet Sunumu ile ilgili değerlendirme toplantıları bu hafta boyunca basın kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla devam edecek. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA