Tarih: 02.03.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ DEZENFEKTE HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi, ilimizde Koronavirüs’e karşı 2020 yılı Mart ayından beri çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Özellikle maske üretimi ve ücretsiz dağıtımının yanı sıra ilimiz genelinde yoğun bir şekilde yapmış olduğu dezenfekte ve temizlik çalışmaları ile vatandaştan takdir toplayan Kırşehir Belediyesi; Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan yeni dönemle birlikte çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

 Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pandemi sürecinin başından beri ilimizdeki caddeler, sokaklar, kamu kurumları, ibadethaneler, meydanlar, pazar yerleri, park ve oyun alanları, çarşılar, iş yerleri, toplu taşıma araçları, ve ticari taksiler gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bütün alanlar Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilaçlanıp dezenfekte ediliyor. 

Yeni dönemle birlikte iş yerleri yeni açılacak olan esnafların iş yerleri yine ücretsiz bir şekilde ilaçlanıp dezenfekte edilecek. İş yerleri yeni açılacak olan esnafların konu ile ilgili Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları halinde Belediye ekipleri esnaflara ücretsiz dezenfekte hizmeti verecek. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Uzun bir aradan sonra iş yerleri aqçılacak olan esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum. Ekiplerimiz, esnaflarımızın iş yerlerini ücretsiz dezenfekte etmeye devam edecek. Esnaflarımız,  bu konu ile ilgili Kırşehir Belediyesi Alo 153 Çağrı Merkezi’ne başvurabilirler. Bütün hemşehrilerimin yeni dönemle birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini temenni ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum.’’ dedi. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA