Tarih: 25.05.2023
KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİ MODERN YOL AĞINA KAVUŞUYOR

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Kılıçözü Sanayi Sitesi sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor

 

“Kılıçözü Sanayi Sitesini modern yol ağına kavuşturuyoruz. Sanayi esnafımızın istek ve beklentileri bizler için önemli.” diyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, alt yapısı tamamlan ve kaldırım, yol asfaltlama, alışmaları devam eden Kırşehir Sanayi Çarşısının modern bir çarşı görünümüne kavuşacağını ifade etti.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Yaklaşık 20 yıldır Kırşehir Sanayi Çarşısının alt yapı sorunları vardı; elektrikti, kanalizasyondu, yağmur hattıydı… bunlar çözüldükten sonra biz Kırşehir Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık.

 

 Kılıçözü Sanayi Sitemiz, özellikle üretim yapan Sanayi kesimimiz şehrimizin üretimde en önemli unsurlarından bir tanesi. Alt yapıyı tamamladık ve şu anda da kaldırım, yol asfalt çalışması sürüyor. Çalışmalar hayata geçtikten sonra en az 20-30 yıl Kırşehir Sanayi Çarşısının bir ihtiyacı kalmayacak.

 Kırşehir Sanayi Çarşısının en ufak bir sorunu kalmayacak ve daha modern daha Kırşehir esnafına yakışır, üretime yakışır bir Sanayi Sitesi olacak.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA