Tarih: 27.07.2023
KADIHANI CADDESİ’NE YAĞMUR SUYU BORULARI YERLEŞTİRİLİYOR

          Kırşehir Belediyesi, şehrimizin farklı noktalarındaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Selgah Deresi’nden Kılıçlı Köprüsü’ne bağlantı noktasında yağmur suyu hattındaki boruları değiştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi’nde de yağmur suyu borularını yerleştiriyor.

          Yapılaşmanın az olduğu bölgelerdeki sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarını hız kesmeden sürdürülürken, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da amaçlarının Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

          Belediye Başkanımız Ekicioğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesindeki yollarda yağmur suyu hattının yapıldığını ifade ederek, söz konusu bölgede de Altyapı çalışması tamamlanır tamamlanmaz üstyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanacağını ifade etti. Başkanımız Ekicioğlu, “Amacımız Kırşehirli hemşehrilerimizin daha modern ve alt yapı ile üst yapısı da güçlendirilmiş bir şehirde yaşamalarını sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA