Tarih: 29.01.2020
HALKIN MASASI 7 gün 24 saat hizmet veriyor

Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenerek, gelen başvuruları bilgisayar ortamında kayıt altına alarak ilgili birimlere ileten Halkın Masası, 24 saat hizmete devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi "HALKIN MASASI" iletişim servisi vatandaşların meselelerine hızlı ve somut çözümler üretmek amacıyla halkın derdinin kendi dertleri gibi dinliyor ve şikayetlerin, isteklerin çözüm aşamalarında vatandaşları bilgilendirirken, işlem tamamlandıktan sonra da başvuru sahiplerinden teyit alıyor. 
Halkın Masası iletişim servisi, vatandaşlardan bire bir, telefon ya da e-mail yoluyla gelen günlük arıza ve talepleri kayıt altına alarak, ilgili birimlere yönlendirilen şikayetlerin düzeltilip düzeltilmediğini takip ederek, talep sahibi ile birim yetkilileri arasındaki koordinasyonu sağlıyor.

7 gün 24 saat boyunca vatandaşa hizmet veren Halkın Masası servisinde sorunların çözümlendiğini açıklayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, her geçen gün şikayetlerin en aza indiğini belirterek, şunları kaydetti: “Talepleri ve sorunları kayıt altına alarak bizlere 2019  yılı içerisinde gelen  talepler kayıta alınarak, bunun% 98 ‘ si zamanında çözümlendi. Taleplerin geri kalan % 2‘lik kısmı ise planlanarak yapısal nedenlerden dolayı 2020 yılı planlamasına alınmıştır. Her geçen gün şikayetleri en aza indirdiğimiz ve Kırşehir'i değiştirme yolundaki çabalarımızın olumlu şekilde vatandaşlarımızdan bizlere yansıtılması gurur vericidir.
          Halkın Masası İletişim'e vatandaşlar şahsen müracaat edebildiği gibi, 214 10 10 numaralı telefondan günün her saatinde kesintisiz olarak ulaşabilirler. Tüm vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini bekliyoruz.”dedi

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA