Tarih: 29.09.2022
GÜZLER EVCİL HAYVAN PARKI’NIN MİNİK YAVRUSU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

ÖZELLİKLE ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ GÖREN GÜZLER EVCİL HAYVAN PARKI’NDA BULUNAN MİDİLLİ ATININ YAVRUSU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvan Parkı sonbahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte özellikle çocuk ziyaretçilerin de ilgisini çekmeye devam ediyor.

Habeş Tavuğu, Ayam Cemani Tavuğu, Sarı Fizan, Kel Fizan Tavuğu, İspenç Tavuğu, Rahibe Fizan, İran Tavuğu, Brahma Tavuğu, Sultan Tavuğu, Gümüş Sülün, Yeşil Sülün, Kınalı Keklik, Bıldırcın, Mavi Tavus Kuşu, Mısır Kazı, Kanada Kazı, Pekin Ördeği, Beyaz Kuğu, Suna Ördeği, Tavşan, Mandarina Ördeği, Angut Ördeği, Amerikan Ördeği, Karolin Ördeği, Karabatak Ördeği, Yaban Ördeği, Koşucu Ördek, Hint Bülbülü, Muhabbet Kuşu, Cennet Papağanı, Sevda Papağanı, Sultan Papağanı, Macaw Papağanı, Jako Papağanı, Galah Papağanı, Kumru Güvercin, Rakkas Güvercin, Karakaya Koyunu, Karagül Koyunu, Ankara Keçisi, Kıl Keçisi, Cüce Keçi ve Midilli Atına kadar birçok hayvan türünü bünyesinde barındıran Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvan Parkı ailesine midilli Atı yavrusu da eklendi.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Güzler Midilli Atının dünyaya gelmesiyle birlikte parktaki ziyaretçilerin de arttığına dikkat çekerek, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve onlara canlılar dünyasını tanıtmak için uygun ve sağlıklı bir ortam hazırladıklarını ifade etti.