Tarih: 09.10.2023
GÜZ DÖNEMİ KURSLARI BAŞLADI

Güz Dönemi için, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi Kurslarına yoğun ilgi var

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:


“18-30 Eylül 2023 tarihinde Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız ve Güz Dönemi için Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde kayıt aldığımız; Geleneksel El Sanatları, Görsel Sanatlar, Kişisel Gelişim ve Müzik dallarında kurslarımız başladı. Aile Yaşam Merkezi Güz Dönemi Kurs Kayıtları ise 18-29 Eylül tarihleri arasında alınmıştı.


 ​           Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ve Aile Yaşam Merkezimiz, Güz Döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor.


 Açtığımız kurslarımızın önceki dönemlerde de Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördüğüne şahit olduk. Kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık yaratıyoruz. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA