Tarih: 03.08.2022
GURBETÇİ ŞENLİĞİ, TOLGA KAYA KONSERİ İLE SONA ERDİ

Kırşehir Belediyesi tarafından Cacabey Meydanı’nda 1 ve 2 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olarak organize edilen Gurbetçi Şenliği’ne yoğun ilgi vardı

Gurbetçi Şenliği’nin ilk günü Duygu Kutlu sahne alırken, ikinci gün ise Tolga Kaya sahne alarak hemşehrilerimize güzel dakikalar yaşattılar. İlk günkü Konser anısına Duygu Kutlu’ya plaketini Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; ikinci günkü Konser anısına Tolga Kaya’ya ise plaketini Belediye Başkan Yardımcımız Nuri Araz takdim etti.

1 ve 2 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Konserler öncesi Kırşehir Belediyesi Abdallar Topluluğu da sahne alarak Cacabey Meydanı’nı dolduran hemşehrilerimize eşsiz bir gösteri sundu.

Gurbetçi Şenliği’ne hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da Müzik Şehri denilince artık Dünyanın her yerinde Şirin Kırşehir’imizin adının anıldığına dikkat çekerek,bu tür programların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Belediyelerin sadece yol, su, kaldırım ve temizlik hizmeti veren kurumlar olmadığını ifade eden Başkanımız Ekcioğlu, Belediyelerin aynı zamanda halkımızın sosyal, kültürel ve sanatsal değerlerden beslenmesi için proje ve organizasyonlar üreten yerler olması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkanımız Ekicioğlu, Konserlerin hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenlere teşekkür etti.