Tarih: 15.01.2021
GÜLBAHÇE PEYZAJ VE ÇİÇEK SATIŞ EVİ’NDE AĞAÇ SATIŞLARI BAŞLADI
Kırşehir Belediyesi Gül Bahçeci Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde Kırşehir’de meyveciliğin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla meyve ağaçları, üzüm fidesi ve ceviz fidanları satışlarına başlandı.

Meyve ağaçlarının satışlarına başlarken, bu yıl başta elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, incir, ters dut, iğde, kivi gibi meyve ağaçları açık kök olarak sepetli ve saksılı olarak da elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, hünnap, nar, incir, ceviz, ters dut, iğde, saklı limon, saksılı portakal, saksılı zeytin, saksılı kumkuat meyve ağaçları da vatandaşların satışına sunulmuştur.
Dikim, bakım, ilaçlama ve gübreleme konularında bilgi almak isteyen hemşehrilerimize uzmanlar tarafından gereken destek veriliyor.