Tarih: 10.03.2020
GÜL BAHÇE VE ÇİÇEK SATIŞ EVİNDE AĞAÇ SATIŞLARI BAŞLADI

 

 Kırşehir Belediyesi Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi Kırşehir’de meyveciliğin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Meyve ağaçları, Üzüm Fidesi ve Ceviz fidanları satışlarına başladı.

 

             Meyve ağaçlarının satışlarına başlarken, bu yıl başta elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, incir, ters dut, iğde, kivi gibi meyve ağaçları açık kök . Sepetli ve saksılı olarak ta elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, hünnap ,nar, incir, ceviz, ters dut, iğde ,saklı limon, saksılı portakal ,saksılı zeytin , saksılı kumkuat meyve ağaçları da vatandaşların satışına sunulmuştur.


           Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu  Gül Peyzaj ve Çiçek Satış Evin’de Meyve ağaçlarımız satışına başladı.
Elma, armut, kayısı, kiraz, vişne, erik, ayva, dut, badem, nektarin, şeftali, Trabzon hurması,  hünnap, nar, ters dut, iğde, kızılcık, ceviz, kestane, muşmula, limon, portakal, kumkuat, zeytin, üzüm , Kırşehir halkının daha iyi verim alabilmesi için sertifikalı meyve fidanları yarı bodur olarak satışa sunulmuştur. Kırşehir’imizde artık sertifikalı fidanlarımızı dikelim. Çünkü daha fazla verim alınıyor. Daha sağlıklı olduğu için vatandaşlarımıza öneriyoruz.


           Daha yeşil, daha renkli bir Kırşehir hedefi ile çıktığımız yolda on binlerce ağacı ve yüz binlerce çiçeği toprakla buluşturarak Kırşehir’in sokaklarını yeşillendirdik diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu “Şimdi de evlerinizin bahçelerini, balkonlarınızı yeşillendirebilmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmeniz için Çiçek Satış Merkezi vatandaşlarımızın hizmetinde. Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunulmaktadır. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edebilmektedir. Çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışını yapacağımız merkezimiz Aşıkpaşa Spor Salonunun yan tarafında.


           Başkan Selahattin Ekicioğlu ; Dikim, bakım, ilaçlama ve gübreleme konularında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da mühendislerimiz tarafından gereken destek veriliyor. Aynı zamanda meyve bahçesi kurmak isteyen vatandaşlarımıza her konuda yardımcı oluyoruz. Böylece vatandaşlarımız hem meyve ağaçları, hem çiçekler konusunda bilgi sahibi olacak, hem de daha yeşil bir çevrede yaşamış olacak dedi

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA