Tarih: 29.02.2024
GİYSİ YIKAMA MERKEZİMİZ BAĞBAŞI AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDE FAALİYETE GEÇTİ

ÖĞRENCİLERİN GİYSİLERİ ÜCRETSİZ YIKANIYOR

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK FIRSAT

Kırşehir Belediyesi’nin, “öğrenci dostu kent projesi” kapsamında hayata geçirdiği Giysi Yıkama Merkezi faaliyette. Kırşehir Belediyesi’nin “Siz dersinizi çalışın, giysilerinizi biz yıkayalım” sloganıyla hayta geçirdiği proje ile öğrenciler çamaşır tıkama sorunundan kurtulacak.

Kırşehir’e üniversite eğitimi için gelen öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak ve bütçelerine katkı sağlamak için hizmet verecek olan Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi’ndeki Giysi Yıkama Merkezi’nde öğrencilerin giysileri ücretsiz yıkanabilecek. Böylece öğrenciler, derslerine ve sosyal etkinliklerine daha çok zaman ayırma fırsatı bulabilecekler.

Öğrencilerin makineye yerleştirilen çamaşırları, merkez çalışanlarımız tarafından yıkanıp, kurutulacak ve teslim edilecek.