Tarih: 22.02.2022
ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri 21 Şubat 2022 Pazartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek atölyelerdeki kursları incelediler.
 
Belediye Başkan Yardımcılarımız Nuri Araz ve Hamza Çam'ı da ziyaret eden kursiyerlerimiz çalışmalar hakkında bilgi edindiler. 
 
Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, engellilerimizin sosyal hayata adaptasyonu bağlamında yapılan ziyareti anlamlı bulduklarını ifade ederek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. 

Başkanımız Ekicioğlu, 3 Aralık 2021 Cuma günü gerçekleştirilen Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde hizmet alan öğrencilerimize bir haftalık yarıyıl tatili öncesinde sembolik karne töreni düzenlenerek Başarı Belgeleri verilmişti. Verilen aranın ardından resim, beden eğitimi, müzik, psikolojik danışmanlık vb. hizmet ve eğitimlerimiz kaldığı yerden devam ediyor.

Kervansaray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Gündüz Bakım Merkezi’nde hemşehrilerimize hizmet vermenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Merkezimizde, Kırşehir’de bulunan engelli vatandaşlarımızın birlikte zaman geçireceği, beden eğitimi, el işi kursu, resim, ahşap boyama, müzik, bilgisayar kursu, danışmanlık vb. alanlarında hizmet alabilecekleri projemizle çok önemli ve örnek bir ihtiyacı karşılıyoruz.
Engelli kardeşlerimiz sosyal hayata adaptasyon bağlamında Pazartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcılarımız Nuri Araz ve Hamza Çam’la da görüşerek yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldılar.

Yapılan ziyareti anlamlı kılan bir olay da Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyerlerimizden Arda Özayabakan'ın doğumgününü hep birlikte kutlamak oldu. Buradan bir kez daha Arda kardeşimin doğum gününü kutluyor, tüm engelli kardeşlerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.”
Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA