Tarih: 29.05.2020
Emlak Vergisi’nde son gün 31 Mayıs

Emlak Vergisi’nin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğinden Cumartesi günü vezneler açık olacak.

Bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak tahsil edilen Emlak Vergisinin ilk taksit ödemesi 31 Mayıs 2020 Cumartesi günü sona erecek. Cumartesi günü vezneler açık olacak.

Birinci taksit ödeme süresi Mart, Nisan ve Mayıs aylarında; ikinci taksit ödeme süresi ise Kasım ayında yapılıyor. Ödemenin son günü 31 Mayıs 2020 Cumartesi günü mesai bitimine kadar devem edecek. Bu süre zarfında Belediye vezneleri açık olacak. Vatandaşlar veznelerde ödemelerini yapabilecekler. Bunun haricinde Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası’ndaki şubelerine de yatırabiliyorlar. Vatandaşlar ayrıca belediyemizin posta çeki hesabından özellikle il dışında olan mükellefler bu ödemelerini yapabilecekler.

Kırşehir  Belediyesi internet sitesinden girilmesi sureti ile alınacak bir şifreden sonra belediyeye olan emlak vergisi ve diğer borçların tamamını ödeyebilecekler. Vatandaşların son güne bırakmadan Belediye Gelir Servisi’ne müracaat etmeleri halinde tahakkuk eden Emlak Vergisi borçlarını ödeyebilecekler. Ödemeler peşin yapılabileceği gibi Belediyenin de çalışmış olduğu bankalara ait kredi kartlarıyla da ödemelerini yapılabilecekler. Türkiye’nin her tarafından PTT Şubesi’ne müracaat etmeleri halinde de Belediyeye ait olan Emlak Vergisi borçlarını ödeyebileceklerdir.

Yılda iki taksit olarak ödenen Emlak Vergisi ödemeleri Kırşehir Belediyesi Gelir Servisi’ne yapılacak. Mükellefler, ev vergisi, arsa vergisi, iş yeri vergisi, ÇTV Borç Sorgulama ve kredi kartıyla ödeme işlemlerini internet üzerinden de yapabilecek. Kırşehir’deki emlak vergisi mükellefleri T.C. kimlik numarası ister sicil numarası ile vergilere ilişkin online ödemeler yapılabiliyor. Hatta e-devlet üzerinden de gene birçok belediyeden sicil, tahsilat ve tahakkuk bilgileri sorgulanabiliyor

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA