Tarih: 04.10.2023
EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK

Belediye Meclisi, gündemdeki konuları görüşmek üzere 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda toplanacak. Toplantıda; Bir Önceki 07.09.2023 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, Çiftçi Malları Koruma Meclisi Üye Seçimi (Gizli Oy), İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Organize Sanayi Bölgesi İlave İmar Planı Teklifinin Görüşülmesi ve Plan Bütçe Komisyonu Raporunun Görüşülmesinin ardından Şartlı Bağış Teklifinin Görüşülmesi ve Yetkili TÜM-YEREL SEN Sendikası ile Belediyemiz Arasında Yapılacak olan 01.01.2024 - 31.03.2024 Aylarını Kapsayacak Şekilde Sosyal Denge Sözleşmesi İçin Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu'na yetki verilmesinin Görüşülmesi gerçekleştirilecek.