Tarih: 17.02.2023
DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YARDIMLAR BELEDİYE SOSYAL YARDIM MERKEZİ’NDE TOPLANACAK

      DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZ İÇİN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASINDA YENİ ADRESİMİZ KIRŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM MERKEZİ

           Kırşehirli hemşehrilerimiz, 18 Şubat 2023 Cumartesi günü itibarı ile depremzede vatandaşlarımız için belirtilen ihtiyaç maddelerini saat 09:00-17:00 saatleri arasında Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Halk Ekmek Fabrikası üstünde bulunan Kırşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’ne yapabilecekler.


Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17, ikincisi 13.24'te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonucu tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardımlar başlatılan kampanya ile hemen iletilmeye başlanmıştı.


Kahramanmaraş merkezli 11 ilde kayıplara ve hasara neden olan depremin hemen ardından Kırşehir Belediyesi’nin, Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı Yardım Kampanyasına destek veren Kırşehirli hemşehrilerimiz 18 Şubat 2023 Cumartesi günü itibarı ile belirtilen ihtiyaç maddelerini Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yerine saat 09:00-17:00 saatleri arasında Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Halk Ekmek fabrikası üstündeki Kırşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’ne yapabilecekler.

AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşlarımız Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömür yardımları ise Eski Karayolları şantiyesinde toplanmaya devam edecek.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA