Tarih: 11.12.2023
ÇOK SESLİ MÜZİK KOROSU KONSERİ BEĞENİ TOPLADI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Bursa Dünya Müziği Derneği’nin Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ndeki Çok Sesli Müzik Korosu Konserine katıldı.

 

9 Aralık 2023 Cumartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki Bursa Dünya Müzik Derneği Çok Sesli Müzik Korosu Konseri’ne katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Biz, Kırşehir Belediyesi olarak UNESCO Müzik Şehri de olmamızın bilinç ve sorumluluğuyla sürekli programlar yapıyor ve bu kapsamda ülkemizin farklı şehirleriyle de kültür sanat alanında dayanışma konserlerini hayata geçiriyoruz.

 

Biz göreve geldiğimizde halkımıza bir söz verdik ve bu sözümüz de yerine getirmeye devam ediyoruz. Belediyeler yol, su, çevre düzenlemesi, park vb. şeyleri zaten asli görevleri olarak yerine getirmelidirler. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak bununla birlikte, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında etkinlik ve programları hayata geçirerek ilimizi Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız yapmak için tüm ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

 

Bilindiği üzere “Müzik” insanları, toplumları, kültürleri birbirine yaklaştıran ve kaynaştıran en önemli sanatsal üretimlerden birisidir. Cumhuriyetimizin ve demokrasinin, çok sesliliğin bir uyum içerisinde hayata geçirilmesi bilincinden hareketle Dünya Müziği Derneği’nin Çok Sesli Müzik Korosu’na da bu geceye katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor; bu duygu ve düşüncelerle, programın hazırlanmasında ve sunumunda tüm emeği geçenleri kutluyor ve hepinize saygılar sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA