Tarih: 17.08.2021
CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI KIRŞEHİR’DE BULUŞUYOR!

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI KIRŞEHİR’DE YAPILIYOR!

 

 

CHP’li İl Belediye Başkanları 18-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Kırşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kırşehir’de bir araya geliyor.

 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; Yalova’dan Vefa Salman ve Cuma günü Kırşehir’e gelecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla Kırşehir’de Belediye Başkanları Toplantısı gerçekleştirilecek.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Cumhuriyet Halk Partili İl Belediye Başkanlarımızla tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde 18-22 Ağustos 2021 tarihlerinde bir araya gelerek yapacağımız toplantılarda ülke gündemi, turizm, ekonomi, yeni normalleşme ve benzeri konuları ele alarak bundan sonraki çalışmalarla ilgili olarak da yol haritamızı belirleyeceğiz.

 

Bilindiği üzere ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Ağustos ayı içerisinde Akdeniz ve Ege Bölgelerinde çıkan orman yangınları ve geçtiğimiz hafta Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan sel felaketi; şehirlerimizin kültürel, tarihsel, ekonomik ve sosyal yapıları; İl Belediyeleri olarak aramızda oluşturacağımız istişare ve dayanışma ağları; Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan Tasarruf Genelgesi, 1 Temmuz itibarı ile açıklanan yeni normalleşme sürecinin getirdikleri ve benzeri konular toplantımızda değerlendireceğimiz konulardan bazıları olacak.

 

Ülkemizin öne çıkan başlıklarını bütüncül bir boyutta ele alarak değerlendirmelerde bulunacağımız toplantımızda ilimizin tarihsel ve kültürel olarak tanıtımını da bir kez daha gerçekleştirmiş olacağız.

 

Bu kapsamda İl Belediye Başkanları Toplantısının Kırşehir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA