Tarih: 27.11.2020
BOZKIRIN SULTANLARI BAŞKAN EKİCİOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da yapılan Bölgesel Lig karşılaşmalarında başarılı olarak 2.lige yükselen Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı oyuncuları Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret etti.


Kırşehir’in salon sporları alanında ligde herhangi bir takımın olmayışından dolayı Kırşehir Belediye

Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun talimatı ve katkılarıyla kısa bir süre içerisinde kurulan Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı 2 Lig’de mücadele verecek.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini bildiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; ‘’Kırşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı, 16-19 Ekim 2020 tarihlerinde Trabzon ilinde yapılan Bölgesel lige katılmış ve buradan 2.lige katılmaya hak kazanmıştır. Çoğunluğu 14-16 yaş aralığında olan bayan sporcularımız 2.ligde ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için yarışacaklardır. Takımımızın hedefi öncelikle 2.ligde başarılı bir performans gösterip ardından 1.lige çıkmaktır. Başta sporcularımız olmak üzere antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Ziyaret sonrasında, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sporculara başarılarından dolayı hediye takdim etti. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA