Tarih: 08.07.2020
Belediyemiz’den ‘Arabalı Sinema’ Etkinliği

Kırşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uzun süredir sokağa çıkma kısıtlamasından kaynaklı evlerinde sıkılan çocuklar için nostaljik ‘Arabalı Sinema’ etkinliği düzenledi.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi yanı Eski Sanayi Sitesi üstünde gerçekleşen ve Kırşehirli ailelerin çocukları ile birlikte yoğun bir katılım gösterdiği ‘Arabalı Sinema’ etkinliğinde ‘’Eşek Kral’’ adlı çocuk filmi gösterildi. 

‘Arabalı Sinema’ etkinliğine katılan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: ’’Belediye olarak Koronavirüs dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında uzun süredir evlerinde sıkılan çocuklarımıza aileleriyle birlikte unutamayacakları güzel bir akşam yaşatmak amacıyla nostaljik Arabalı Sinema etkinliği düzenledik. Yoğun bir katılım gösteren Kırşehirli ailelerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Kültür ve sanat şehri olan ilimizde, pandemi sürecinden dolayı uzun süredir ara vermek zorunda kaldığımız etkinliklerimiz sürecin normalleşmesi ile birlikte yoğunlaşarak devam edecek.’’ dedi.

 Arabalı Sinema etkinliğinde katılanlara ücretsiz patlamış mısır ve gazoz dağıtımı gerçekleştirildi. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA