Tarih: 25.12.2019
BELEDİYE SPOR KULÜBÜ ULUSLARARASI 1.JUDO ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

Kırşehir Spor kulübü Judo takımı Kıbrıs ‘ta düzenlenen Uluslararası 1.Judo şampiyonasında 3 altın 1 gümüş madalya kazandı.

30 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Kıbrıs’ta yapılan Uluslararası 1. Judo Şampiyonası’na 4 sporcu ile katılan Belediye Spor Judo Takımı 3 altın ve 1 gümüş madalya alarak büyük başarı elde etti. Ülkemizi başarı ile temsil eden Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları gösterdikleri başarılarla Kıbrıs’ta iz bıraktı.

Kıbrıs’ta Tatlısu ve İskele Belediye Başkanları başarılarımızı kutlayarak makamlarında takımımızı ağırladı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da başarılı olan Kırşehir Belediyesi Judo Takımı’nı makamında kabul etti. Ekicioğlu, “Belediyemiz her alanda kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Takımımızın bu büyük başarısı bizleri çok memnun etmiştir. Kırşehir sadece Türkiye’de değil artık uluslararası da adından söz ettirmektedir. Kırşehir Belediyesi olarak amatör branşlarda her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”