Tarih: 08.04.2022
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISINDA KOMİSYON ÜYELİKLERİ SEÇİMİ YAPILDI

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 7 Nisan 2022 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda yapıldı.

Belediye Meclisince gündemdeki konuları görüşmek üzere 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda toplandı.

Meclis Toplantısında yapılan seçimlerde Encümen Üyeliklerine Şule Serap Vural, Yeter Yiğit ve Şahap İlker Koca seçilirken; Plan ve Bütçe Komisyonuna Yakup Aslan, Şule Serap Vural, Faruk Akça, Abubekir Koçyiğit ve Halil Aslan seçildi.

İmar Komisyonu üyeliklerine Akan Eroğlıu, Bayram Kaya, Sıttık Turgut, Cemal Kaya ve Murat Altın seçilirken; Çeşitli İşler Komisyonuna Faruk Akça, Bayram Kaya, Sıttık Turgut, Deniz Arslan ve Kahraman Demir seçildi.

Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa Eden (Seçkin Kolukirik) Meclis Üyesinin Yerine İç Anadolu Belediyeler Birliğine Yeni Üye Seçiminde asil üye Turgay kaya olurken yedek üye ise Sıttık Turgut oldu.

Toplantıda; İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesinin ardından İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, 2021 Mali Yılı Meclis Denetim Raporunun Belediye Meclisinin Bilgisine Sunulması, 2021 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi, Şehiriçi Toplu Taşıma Araçları Ücret Değişikliğinin Görüşülmesi, Kadroların Görüşülmesi, Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliğinin Görüşülmesinin gerçekleştirileceği maddelerin ardından; UNESCO Müzik Şehri Ozanlar Yarışıyor Yarışmasında Verilecek Ödüllerin Görüşülmesi, Ahiler Kalkınma Ajansı Tarafından Yayınlanacak Destek Programları kapsamında, Kurumumuz Adına her türlü faaliyet için Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na yetki verilmesinin Görüşülmesi ve Kızılcalı Köyünde Yer Alan Köy Konağının Bahçe Düzenlemesi İçin Kilitli Parke Talebinin Görüşülmesi gerçekleştirildi.