Tarih: 01.11.2023
BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANIYOR

Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere, 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimini gerçekleştirecek.

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşiminde; Bir Önceki 05.10.2023 Tarihli Ekim Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi ve İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesinin ardından 2024 Yılı Performans Programı ve 2024 Mali Yılı Bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesinin Görüşülmesi gerçekleştirilecek.

Özel ve Kamu Bankalarından Kredi Çekmeye İller Bankasından Nakit Kredi, Teminat Mektubu ve Hakediş Kredisi Kullandırmak Üzere Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Çam' a Yetki Verilmesinin Görüşülmesiyle Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimi sona erecek.