Tarih: 02.08.2023
BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Ağustos 2023 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

3 Ağustos 2023 Perşembe Saat 14.00’da başlayacak olan Meclis Toplantısında; Bir Önceki 06.07.2023 Tarihli Temmuz Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunmasını takiben İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi ve Ek Bütçenin Görüşülmek Üzere Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi görüşülecek.
Gelir Tarife Cetvelindeki Değişikliklerin Görüşülmek Üzere Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesinin görüşülmesini takiben de Ahi Stadyumu ve Tesislerinin Tahsisi İçin Protokol Yapmak Üzere Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na yetki verilmesi görüşülecek.
Ağustos Ayı Belediye Meclisi Toplantısı Müzik Toplulukları Ücretinin Görüşülmesi ile sona erecek.