Tarih: 06.04.2022
BELEDİYE MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANIYOR

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 7 Nisan 2022 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda yapılacak.

Belediye Meclisince gündemdeki konuları görüşmek üzere 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapılacak.

Toplantıda; Açılış ve Yoklamanın ardından Bir Önceki 03.03.2022 Tarihli Mart Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması; Meclis Üyesi İsmail KOZANHAN’ ın Meclis Üyeliğinin Düşürülmesinin Görüşülmesi, Encümen Üye Seçimi (Gizli Oy)  İmar Komisyonu Üye Seçimi, Çeşitli İşler Komisyonu Üye Seçimi,  Plan ve Bütçe Komisyonu Üye Seçimi ile Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa Eden(Seçkin KOLUKIRIK) Meclis Üyesinin Yerine İç Anadolu Belediyeler Birliğine Yeni Üye Seçimi gerçekleştirilecek.

İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesinin ardından İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, 2021 Mali Yılı Meclis Denetim Raporunun Belediye Meclisinin Bilgisine Sunulması, 2021 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi, Şehiriçi Toplu Taşıma Araçları Ücret Değişikliğinin Görüşülmesi, Kadroların Görüşülmesi, Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliğinin Görüşülmesinin gerçekleştirileceği maddelerin ardından; UNESCO Müzik Şehri Ozanlar Yarışıyor Yarışmasında Verilecek Ödüllerin Görüşülmesi, Ahiler Kalkınma Ajansı Tarafından Yayınlanacak Destek Programları kapsamında, Kurumumuz Adına her türlü faaliyet için Belediye Başkanımız Selahattin EKİCİOĞLU’ na yetki verilmesinin Görüşülmesi ve Kızılcalı Köyünde Yer Alan Köy Konağının Bahçe Düzenlemesi İçin Kilitli Parke Talebinin Görüşülmesi gerçekleştirilecek.