Tarih: 05.04.2023
BELEDİYE MECLİSİ 6 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANIYOR

Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirecek.

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında Bir Önceki 02.03.2023 Tarihli Mart Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunmasının ardından Encümen Üye Seçimi (Gizli Oy), İmar Komisyonu Üye Seçimi, Çeşitli İşler Komisyonu Üye Seçimi ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üye Seçimi gerçekleştirilecek.

İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, 2022 Mali Yılı Meclis Denetim Raporunun Belediye Meclisinin Bilgisine Sunulması, 2022 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi, Kadroların Görüşülmesi, Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönergesinin Görüşülmesini takiben Kırşehir Geneli Resim Şiir Makale Yarışmasında Ödüllerin Güncellenmesinin Görüşülmesi ile toplantı sona erecek.