Tarih: 28.12.2021
BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ KADIN ŞOFÖRLERE EMANET

Kırşehir Belediyesi şehir içi yolcu taşımacılığında 1 Nolu hatta Fatma Yeşilay ve Fatma Işık; 4B hattında ise Gülsüm Köksal ve Keziban Eraslan Torunoğlu ile bir farkındalık yaratarak tüm Türkiye’ye örnek oldu.

 

Şehrimizin 4 Kadın otobüs şoförü Fatma Yeşilay, Fatma Işık, Gülsüm Köksal ve Kezban Eraslan Torunoğlu, Kırşehirli hemşehrilerimizin de takdirlerini kazanıyor.

 

Her gün yüzlerce kişiyi taşıyan kadın şoförler ev ekonomisine de katkı sunuyorlar.

Kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda erkeklerle aynı işleri yapabileceklerinin de örneklerini sunan kadın şoförlerimiz, istenildiğinde her işi başarabileceklerinin de örneğini sunarak Kırşehirli hemşehrilerimizden takdir alıyorlar.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldikleri günden beri sosyal hayatın örgütlenmesinde kadınların, çocukların ve gençlerin beklenti ve isteklerini dikkate aldıklarını dile getirerek, Belediye Otobüslerinde 4 kadın şoförle hizmet sunarak bir ilki daha yaşadıklarını dile getirdi.

 

Başkanımız Ekicioğlu; “Ulaşım Master Planımızı oluştururken kadınlarımızın da bu alanda başarıyla iş yapabileceklerini düşündük. 4 kadın şoförümüzü emanet ettiğimiz otobüslerimizle bu ve benzeri alanlarda kadınlarımıza da örnek teşkil edecek bir uygulamayı hayata geçirdik. Kadınlarımız, hayal ettiklerinde ve istediklerinde başaramayacakları bir iş olmadığını tüm Kırşehir’e ve ülkeye göstermiş oldular.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA