Tarih: 25.03.2021
BELEDİYE EKİPLERİ KAR YAĞIŞI İLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediyesi, gece saatlerinde şiddetini arttırarak başlayan tipi ve kar yağışı ile şehir merkezinde trafiğin ve sosyal yaşamın aksamaması için hızlı ve etkili mücadele çalışması sergiliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan karla mücadele ekiplerine diğer birimlerden ekiplerin de takviye edilmesiyle birlikte, kar temizliği ve yol tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: ‘’ Uzun bir aradan sonra ilimizde etkili olan kar yağışı ile ilgili Meteoroloji’den de aldığımız bilgiler doğrultusunda daha önceden bütün önlemlerimizi almıştık. Bilindiği gibi ilimizde kış aylarında istenen yağış ne yazık ki olmamıştı. Bu konuda özellikle çiftçilerimiz ve üreticilerimiz büyük kaygı içerisindeydi. Çiftçimizin, üreticimizin yüzünü güldüren bu kar yağışı ile ilgili kent merkezinde ana arterlerde ve ara sokaklarda vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için Belediye ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile diğer birimlerden takviye ekiplerimiz ve iş makinaları ile birlikte yol, kaldırım temizleme ve tuzlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.’’ dedi.   


Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA