Tarih: 07.12.2021
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, TV100’DE PROJELERİNİ ANLATTI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu 2 Aralık 2021 Cuma günü TV100 televizyonu haber kuşağında ilimizin tanıtımını gerçekleştirerek Kırşehir Belediyesinin projelerini anlattı.

 

TV100 Muhabiri Eli Ersemiz’in, “Kırşehir sizin için ne ifade ediyor? Seçmene neler vaat ettiniz, 2 buçuk yılda neleri yaptınız? Yapacaklarınız?, Biten ve devam eden projeleriniz? Ve turizm ve yatırımlar konusunda neler söylersiniz?” şeklindeki sorularına yanıt veren Başkanımız Ekicioğlu, Kırşehir’in daha yaşanılır bir kent olması noktasında yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

Başkanımız Ekicioğlu, bugüne kadar biten projelerle birlikte Belediye olarak bundan sora hayata geçecek olan projeleri de anlattığı yayında ülkenin hızla üretimde düşürüldüğü ve işsizliğin de ona bağlı olarak arttığı bir ortamda biz Kırşehir Belediyesi olarak tarımsal Ürünlere ve Kooperatifçiliğin geliştirilmesine yönelik çalışmaları da anlattı.

 

Başkanımız Ekicioğlu geçtiğimiz ay Kırşehir Belediyesinin şirket aracılığıyla eski Türktur olarak bilinen Farbel Boya Fabrikasını ve alanını alarak istihdama yönelik öncü bir projeye daha imza attığımızı belirterek burada hayata geçecek olan Et Entegre Tesisi, nohut, mercimek, bakliyat paketleme, salça, et ve süt benzeri konulardaki ürünler kooperatifler aracılığıyla halkın tüketimine nasıl sunacaklarını açıkladı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA