Tarih: 14.06.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: TİYATRO HAYATI DEĞİŞTİRİR!

KIRŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞU NAAŞ-I MUHTEREMLER ADLI OYUNU SAHNELİYOR!

 

Kırşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından 16 Haziran 2022 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da Naaş-ı Muhteremler adlı oyun sahnelenecek.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Tayfun Türkili tarafından yazılan oyunun Kırşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sergileneceğini belirterek şu açıklamada bulundu:

 

 “Bilindiği üzere Kırşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana ilimizin kültür sanat hayatına da katkı sunmaya ve hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz.

 

Bizim kültürümüzde tiyatro; orta oyunu, gölge oyunu, köy seyirlik oyunları, meddahlık danslı ve şarkılı veya taklit şeklinde başlamıştır. Tiyatro hayatın bir parçasıdır. Hayatın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, sanatçılar tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de vesile olur.

 

Kırşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu da belli periyotlarla hazırladıkları oyunları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

16 Haziran 2022 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da ücretsiz olarak sahnelenecek olan Naaş-ı Muhteremler adlı oyuna tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA