Tarih: 30.04.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

2 Mayıs 2022 Pazartesi günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Yaşadığımız Ramazan ayını takiben yüreklerimize sevgi, dostluk ve dayanışma tohumlarını eken bir Ramazan Bayramı’nı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Kardeşliğin, barışın ve huzurun egemen olduğu Bayramlar yaşanan zor günleri bir nebze de olsa unutturmakta ve yaşama sevincimizi arttırmaktadır. Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın ve düşmanlıklarımızın son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut verir Bayramlar.

 

            Birlik ve beraberlik içerisinde, her ne kadar maske kullanımında esneklik kararı alınmış olsa da hijyen ve sosyal mesafe kuralları konularındaki hassasiyetimizi esnetmeden daha sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza umudum tamdır.  


            Bayramlar aynı zamanda kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. 

           Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayramlar diliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA