Tarih: 21.05.2023
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: HALKIMIZ TÜRKİYE İÇİN KARAR VERECEK; GÜZEL GÜNLERİ HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ


Belediye Başkanımız Selahattin  Ekicioğlu , 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesinde Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve Millet yetkisi İl Başkanları ile birlikte sahaya katılarak  hemşehrilerimizi  seçimlerde oy kullanarak davet etti. 

 

Belediye  Başkanımız Selahattin  Ekicioğlu , seçimlerde milletin kararlılığının kitaplara verdiği önemine işaret ederek özgür, eşit ve adil bir Türkiye'nin yaratılması için birlikte kullanılması ve başarmanın öneminine işaret etti.

Başkanımız Ekicioğlu , Cuma günü, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesinde milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte, Kırşehirli henşehrilerimizle bir araya geldikleri seçimlere katılmanın ve sandıklara sahip çıkmanın gerekliliği hakkında tartışmaya devam ediyor . Başkanımız Ekicioğlu , milletvekili seçimindeki destekleri için sandığa giderek oy kullanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederek, Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda da haktan, hukuktan ev adaletten yama bir Türkiye için Millet İttifakı olarak Kırşehir'de büyük bir başarı sağlanacağına olan inancını dile getirdi .        

Cumartesi günü  milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Baş kanları, İl Genel Meclisi Üyesi ve gönüllüler le birlikte,  Kortulu  ve  Kumarkaç  Köylerini ziyaret ede n Başkanımız  Ekicioğlu , ziyarette  milletvekili seçimlerinde verdikleri destekleri için teşekkür  ederek  28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur geldiğinde de tüm  hemşehrilerimizi  sandığa gider ek oy kullanarak davet etti.

Cumartesi günü akşam saatlerinde ise milletvekilimiz Metin İlhan ve Millet İttifakı İl Başkanları ile birlikte, gençlerimizi vakit geçirdikleri ikleri mekanlarda ziyaret eden Başkanımız  Ekicioğlu ,  gençlerin  geleceği için üstlenecekleri  seferlerin önemine değinerek .  ö zgür  ve yaşanılır bir ülke hep birlikte  inşa etmek için tüm gençleri 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sandığa giderek oy kullanmaları sonucunda bulundu.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA