Tarih: 05.02.2022
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, 2. YARIYIL MESAJI YAYINLADI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, tüm öğrenci, velî ve öğretmenlere 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başarılar diledi. İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ikinci yarıyıl ders zilinin tekrar çalınacak olmasıyla birlikte derslerine başlayacak olan öğrencilere başarılar dileyen Başkanımız Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“2021-2022 itim-öğretim yılı ilk yarıyılın da Pandemi koşulları altında geride bıraktık. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, sizler bu zor koşullara rağmen üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Yaşanan bu zor sürecin ardından tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında başarılar diliyorum.

Kırşehir Belediyesi olarak ilk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de okullarımızda dezenfekte uygulamasına devam edeceğiz.

2021-2022 MEB TAKVİMİ

* Birinci dönem, 6 Eylül Pazartesi günü başladı, ardından ilk ara tatil 15-19 Kasım arasında verildi.  Sömestr tatili 21 Ocak’ta başlayıp, 7 Şubat’ta sona erdi.

* İkinci dönem, 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak, 11-15 Nisan arasında ikinci ara tatil yapılıp 17 Haziran 2022 Cuma sona eğitim öğretim yılı sona erecek.