Tarih: 15.06.2023
BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BOZTEPE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

14 Haziran 2023 çarşamba günü Boztepe ilçesine ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Boztepe ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Takan, CHP Boztepe İlçe Başkanı Osman Mutlu ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte ilçede yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanımız Ekicioğlu, Boztepeli hemşehrilerimizle de istişarede bulunarak görüş ve önerilerini de aldı.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu gerek il merkezinde gerekse de ilçelerde yapılan çalışmaları Belediye Başkanları ile birlikte inceleyerek görüş alış verişinde bulunmaya devam ediyor.

 

Önceki hafta Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile birlikte Akpınar Belediyesi'nin Çarşı Meydanı, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek Akpınarlı esnafımızla ve hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 14 Haziran’da ise Boztepe İlçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Takan ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte ilçede yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Başkanımız Ekicioğlu, “Göreve geldiğimizden beri sosyal belediyecilik anlayışından hareketle gerek ilimizdeki gerekse başka illerimizdeki Belediye Başkanlarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunmayı önemsiyoruz. 

Çağdaş ve modern yaşanabilir ilçeler ve kentler oluşturmak için, ortak akılla yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarda görüş alış verişinde bulunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA