Tarih: 03.10.2020
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN İL MÜFTÜSÜ MEHMET YAMAN’A ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz , Asaf Kayaoğlu,Osman Uçar,ve Hamza Çam İl Müftüsü Mehmet Yamanı, makamında ziyaret ettiler.

             Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz , Asaf Kayaoğlu, Osman Uçar ve Hamza Çam ziyarette yaptıkları açıklamada , Bizleri makamında ağırlayan İl Müftüsü Mehmet Yaman ile çok sıcak ve samimi bir ortamda güzel bir sohbet gerçekleştirdik. İl Müftümüz Mehmet Yaman nezdinde , ilimizde görev yapan tüm din görevlisi personellerin Camiiler ve Din Görevlileri haftasını kutluyoruz.

            Belediye olarak hizmetlerimiz ve imkanlarımız dahilinde İl Müftülüğünün yanında olduklarını kaydeden Başkan Yardımcıları, İl Müftüsü Mehmet Yaman’a pandemi nedeni ile camii ve mescitlerimizde alınan tedbirler doğrultusunda özellikle Cuma Namazlarında yaklaşan kış şartları etkisi ile dışarıda namaz kılınmayacağından dolayı vatandaşlarımızın bu olumsuz durumdan etkilenmemeleri adına Belediye ye ait açık ve kapalı alan bulunan tesis ve işletmeleri de İl Müftülüğümüz kullanabileceğini belirttiler.

            Belediye Başkan Yardımcıları ziyaret sonunda İl Müftüsü Mehmet Yaman’a Ahiliğin kurucusu sayıları debbağların (dericilerin) piri, çeşit esnaf ve sanatkârın lideri Ahi Evran’a ait sembolü hediye takdim ettiler. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA