Tarih: 17.02.2022
BEGEM KIŞ DÖNEMİ KAYITLARI 20 ŞUBAT’TA SONA ERİYOR!

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (BEGEM) Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yetişkinler ve çocuklar için hazırladığı Kış Dönemi Kursları başvurusu 20 Şubat’ta sona eriyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:

“13-24 Eylül 2021 tarihinde Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yaptığımız ve Güz Dönemi için kayıt aldığımız; El Sanatları, Kişisel Gelişim, Akıl-Zeka Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar ve Spor dallarında kurslarımız yoğun ilgi gördü.

 

Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençlerimiz, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Aile Yaşam Merkezimiz, yeni dönemde de kurslarına hız kesmeden devam edecek.

 

Kırşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Kış Dönemi kurslarımız ‘Diksiyon ve Spikerlik, İngilizce A1, Kısa Film, Hızlı Klavye, Bilgisayar Kullanımı, Bağlama (Çocuk), Gitar( Çocuk) Halk Oyunları (Yetişkin) Halk Oyunları (Çocuk)’ alanlarında verilecek.

 

Açtığımız kurslarımız Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurslarımızla Kırşehir’de sosyal hayata zenginlik katarak farklılık da yaratıyoruz. Kırşehir’in çağdaş bir şehir olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızın en güzel örneklerinden biri de kuşkusuz bu ve buna benzer kurs merkezlerimizdir. Kurslarımıza katılmak isteyen hemşehrilerimiz 0386 212 83 89 numara ile iletişime geçebilirler.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA