Tarih: 09.06.2022
BEGEM’DEN MOTİVASYON PİKNİĞİ

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM), YKS’ye girecek öğrenciler için motivasyon pikniği düzenledi.

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) tarafından 8 Haziran 2022 Çarşamba günü Güzler Piknik alanında, BEGEM Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencileri için piknik düzenlendi.

Güzler Parkı’nda gençlerimiz için düzenlenen motivasyon pikniğine katılarak gençlerimizle sohbet eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (BEGEM), YKS’ye girecek öğrencilerimiz için düzenlediği motivasyon pikniğine katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

BEGEM tarafından YKS’ye hazırlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencilerine yönelik açılan kurstan faydalanan öğrencilerimize düzenlenen motivasyon etkinliğinde öğrenciler doyasına eğlenerek moral depoladı.