Tarih: 31.12.2020
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NUN YENİ YIL MESAJI

Kıymetli Yurttaşlarım ve Hemşehrilerim;


Her yeni yıl, önümüze çıkan problemleri aşmak, sorunları çözmek ve mutlu yarınlara ulaşmak için umutlarımızı güçlendirir, beklentilerimizi artırır. Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaparken, yeni yılın, bir önceki yıla göre daha iyi geçmesi için de neler yapılması gerektiğini planlarız.


Umut dolu girdiğimiz 2020 yılı hepimiz açısından ne yazık ki; insanlığın son dönemlerde yaşadığı en ağır ve zorlu bir yıl oldu. Koronavirüs salgınının tüm dünyayı esir aldığı 2020 yılında yaşadığımız koşullar; belki de yaşamı yeniden sorgulamamıza, insanın aslında uçsuz bucaksız tabiatın bir parçası unutmaması gerektiğine ve en önemlisi de paylaşmanın ve kardeşliğin önemini anlamamız açısından bizlere önemli bir fırsat sundu.


Umuyorum ki; bu kötü günleri 2021 yılı içerisinde geride bırakarak ve bu günlerde yaşadıklarımızdan çıkarmış olduğumuz derslerle, insanlık olarak barış, sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşma ruhu içerisinde ileriye daha umutlu ve güzel bir şekilde bakacağız.



Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılında; insanlığın eski sağlıklı günlerine dönmesini temenni ediyor; sevginin, saygının, barışın ve kardeşliğin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyorum.

 

Bu vesile ile Pandemi sürecinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, büyük bir özveri içerisinde hepimizin sağlığı için canla başla mücadele veren kahraman sağlık çalışanlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA