Tarih: 03.09.2020
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos, Anadolu halkının yokluk içinde olmasına rağmen tüm çaresizliklere karşın inanç ve kararlılıkla, emperyalist güçlere diz çöktürebileceğinin en önemli göstergesidir. Tüm dünyanın adından övgü ile bahsettiği, mazlum milletlerin mücadelesine örnek olan, emperyalizme karşı direnen bir halkın destanı olarak nesilden nesile aktarılan bu zafer; bağımsızlığımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yaratıcısıdır.

Bizler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bundan tam 98 yıl önce verilen bu kurtuluş mücadelesinin, o gün gösterilen kahramanlığın ve yazılan şanlı destanın sevincini bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz.

Din, dil, ırk, ayrımı gözetmeden, bağımsızlığımıza göz dikmiş düşmanlara karşı büyük bir inanç ve kararlılıkla özgürlük mücadelesi veren ülkemizin yazdığı bu büyük zaferin coşkusunu yeniden yaşıyoruz.  
Bu duygu ve düşüncelerle, başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve terör şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA