Tarih: 09.11.2020
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI

Ülkemizin kurucusu, Anadolu aydınlanmasının öncüsü; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 82. yıldönümünde, saygı, rahmet ve giderek büyüyen özlemle anıyoruz.

Anadolu topraklarından bir güneş gibi parlayan bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, hiç kuşku yoktur ki Mustafa Kemal Atatürk sayesinde yanmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, çökmüş bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir millet oluşturmuş; siyasi ve askeri dehası, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece bizim tarihimize değil, Dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük bir devlet adamıdır. Bu sebepledir ki; Mustafa Kemal Atatürk, Dünya’nın bütün ezilen halklarına istisnasız bir örnek olmuştur. Bütün hayatını ülkemizin bağımsızlığına ve aydınlanmasına adayan Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi yaşatmak, yükseltmek ve geliştirmek en önemli görevimizdir.  Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın ve anlamanın en güzel yolu, gösterdiği hedeflere her geçen gün biraz daha yaklaşmak, uygarlık yarışında daha ileri adımlar atmak, Cumhuriyet’i ve onun değerlerini her koşulda korumak, ilke ve devrimlerini tüm yönleriyle gelecek kuşaklara aktarmaktır.

 Biliyoruz ki; Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak, kimsesizlerin kimsesi olan cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüklere, bağımsızlığa daha fazla sahip çıkmak demektir. Cumhuriyetimizin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında, bizlere en büyük emaneti olan Cumhuriyetimize sahip çıkacağımıza söz vererek, O’nu bu ölüm yıl dönümünde bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA