Tarih: 29.04.2022
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDAN “1 MAYIS” MESAJI

Başkanımız Ekicioğlu: Emeği ve alın teri ile hayatı yeniden var eden bütün emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.  

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

 

            “Hayatın en önemli unsurlarının başında, bizleri dışarıya olan bağımlılıklarımızdan kurtaracak olan üretim gelmektedir. Üretimin en önemli bileşeni ise kuşkusuz alın teriyle çalışanlardır. Çalışanların hak ettikleri yaşam standardına kavuşmaları sosyal adaleti sağlayacağı gibi, toplumsal anlamda da birçok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

 

Dünyanın pek çok yerinde adalet ve eşitlik kavramları hiçe sayılıyor ve ağırlaşan sömürünün sebep olduğu olumsuz koşullar ise emekçileri derinden etkiliyor. Ülkemizde de özellikle son yıllarda, milyonlarca vatandaşımızın iş bulamadığı, çalışma haklarının kısıtlandığı, ücret dağılımındaki adaletsizliğin gün geçtikçe arttığı bir dönemden geçiyoruz. Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusundaki şartlarının iyileştirilmesi hepimizin temennisidir.

 

            Koronavirüs ile mücadelede kahramanlaşan sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere, emeğin en yüce değer olduğu bilinciyle, ülkemizin kalkınması noktasında, üretimin temel taşı olan  bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Gününü kutluyor; herkese sağlıklı ve güzel bir gelecek diliyorum.”  

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA