Tarih: 11.04.2022
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, HARMAN RADYO’DA CANLI YAYINA KATILDI

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü 107.6 frekansıyla yayın yapan Harman Radyo canlı yayınına katılarak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

CHP Ankara milletvekili, Kırşehirli hemşehrimiz Yıldırım Kaya ve Hüseyin Bekar ile Türkiye Gündemi programına canlı olarak bağlanan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, tüm dinleyicilerin Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayında meydanlarda iftar çadırı yerine ihtiyaç sahiplerine kendi yerlerinde Ramazan Paketi, Belediye Sosyal Kart ile katkı sunduklarını belirten Belediye Başkanımız Ekicioğlu, Dinimiz ve kültürümüz gereği bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerektiğini hatırlattı. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları dile getirdi:

 

“Ramazan ayında 3 bin aileyi baz alarak yaklaşık 12 bin kişiye dokunduk ve çalışmalarımız devam ediyor. Biz, Sosyal Belediyeciliğin gereği neyse onu yapıyoruz. Seçimden önce “çalışanların maaşlarını bile ödeyemezler” diyenlere karşı halkımızdan aldığımız destekle ve planlı çalışmalarımızla toplamda 600 küsur Milyon olan borcu 160 Milyon TL’ye düşürdük. Belediyemizi kurumlarıyla kilitlemeye çalışanlara karşı tüm projelerimizi de bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.

 

1970’li yıllarda yurtdışına giden işçilerimizin emekleriyle kurulan ve uzun bir zamandır atıl duran bir fabrikayı, alanıyla birlikte alarak Tarıma Dayalı Sanayiyi Geliştirme Projesi çalışmasına başladık. Projemizin hayata geçmesiyle birlikte 10 bin çiftçiye dokunarak Anadolu’ya bir ışık saçacağız.

 

Kaynakların nasıl kullanılması gerektiğine yöneticiler doğru karar vermelidirler. Üreterek, ihracat yaparak, kaynakları da doğru kullanarak dışarıya olan bağımlılıklarımızdan kurtulabiliriz. Biz, hiçbir zaman şov peşinde olmadık. Kenar mahallelerimizdeki insanlarımıza kadar ulaştık ve kimin neye ihtiyacı varsa onu yapmaya çalışıyoruz.”

 

Hüseyin Bekar’ın geçtiğimiz hafta Belediye Meclisi’nde MHP’li Meclis Üyesi Yusuf Yağmur tarafından verilen önergeyle ilgili sorusunu da yanıtlayan Başkanımız Ekicioğlu, İl Özel İdaresi bölgesinde bulunan bir köye kilitli parke isteğinin CHP ve İyi Partili meclis üyelerinin desteğiyle geçtiğini belirterek şunları ifade etti:

 

“Ak Partili meclis üyelerinin karşı çıktığı bu önerge onaylandı. Özel İdarenin yetişemediği yerlere Belediyenin katkı sunması siyaset dışı değerlendirilmesi gereken bir durumdur. Halka hizmet için teklif kimden gelirse gelsin siyaset güdülmeden yaklaşılmalıdır.

Biz birçok alanda olduğu gibi toplumsal yaşamda da fark yaratan bir Belediyecilik sergileme gayretindeyiz. Kadın Dostu Kent projemiz de bunlarda biri. Sosyal yaşamda, erkek egemen anlayışının hakim olduğu bir toplumda Kadın Şoförler, Kadın Güvenlik Görevlileri; sporda Kadın Hentbol Takımımızla toplumumuza iyi bir mesaj da verdik. Sıfır bütçe ile Kadın Hentbol Takımımız da çok iyi bir sezon geçirdi. Play-Off maçlarında Süper Lig’in kapısından dönmüş olsalar da kendilerini buradan bir kez daha tebrik ediyorum”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA