Tarih: 06.08.2021
-BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: HALKIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR; SAYIN KENDİRLİ KENDİSİ BURADA OTURABİLİRSE GELSİN İSKAN VERSİN!

-BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN İNSANLAR HALKIN İÇERİSİNE GİRER VE HESABINI VERİR! 

- BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU BAĞBAŞI TOKİ HAK SEHİPLERİYLE BULUŞTU

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 6 Ağustos 2021 Cuma günü CHP Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Ecz. Baran Genç’le birlikte BağbaşıTOKİ mağdurlarının daveti üzerine iskan mahalline giderek sorunlarını yerinde dinledi.

Başkanımız Ekicioğlu, 6 Ağustos 2021 Cuma günü AKP Kırşehir milletvekili Mustafa Kendirli’nin bazı yayın organlarında TOKİ mağdurlarının sesine kulak vermeden ve onların mağduriyetlerine çözüm sunabilecek önerilerde bulunmadan; belgeye dayanmayan ve tamamen siyasi mesaj içerikli açıklamasının ardından TOKİ mağdurlarının daveti üzerine saat 14:00’da ilgili bölgeye gitti. Bağbaşı TOKİ hak sahiplerine yasal prosedürü ve yapılması gerekenleri belgeleriyle birlikte anlatan Başkanımız Ekicioğlu, mağdurların istek ve beklentilerini de dinleyerek çözüm yolları hakkında bilgi verdi.

CHP Kırşehir Milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Ecz. Baran Genç’in konuşmalarının ardından hak sahiplerine hitap eden Başkanımız Ekicioğlu, Belediye olarak prosedürün gerektirdiği ve hak sahiplerinin konutlarının sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde alabilmeleri için yapılması gerekenleri ifade etti.

Milletvekili Kendirli’nin bilgi ve belgeye dayanmadan boş laflarla, eline kağıt kalem alıp basın açıklamasında bulunarak gündem işgal etmesinin vatandaşta karşılığı bulunmadığını ifade eden Başkanımız Ekicioğlu, eğer bugün gelinen noktada 1126 konut sahibi konutlarına kavuşamamışsa bunun sorumlusunun Müteahhit olduğunu dile getirdi. Başkanımız Ekicioğlu, “Eğer biz Belediye olarak hukuksuz bir iş yapıyorsak, Sayın Vekil suç duyurusunda bulunabilirsiniz!”dedi. 

Vatandaşın can güvenliğinin her şeyden daha önemli olduğunun altını çizen Başkanımız Ekicioğlu, çatı oluk birleşmelerinde ve pencere çerçevelerinden dökülen çimento-beton parçalarını göstererek “Eğer AKP Kırşehir milletvekili Mustafa Kendirli söz konusu yerde kendisi oturmayı göze alabilecekse buyursun hak sahiplerimizin iskanlarını versin.”açıklamasında bulundu.

TOKİ hak sahipleri de Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile CHP Kırşehir milletvekilimiz Dr. Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Ecz. Baran Genç’e sorunlarının bulunduğu mahallede kendilerini dinlemeye geldikleri ve bu sorunlarınçözümü noktasında izlenmesi gereken yolu işaret ettikleri için teşekkür ettiler.

TOKİ hak sahipleri daha sonra alanda bulunan basın mensuplarına hitaben “Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicoğlu ve milletvekilimiz Metin İlhan buradayken; TOKİ Müdürü Ömer Bulut nerede? Neden bizlerin bu şekilde mağdur edilmesine göz yumuluyor?” sorularını sordular.

Yapılan konuşmaların ve sorulan soruların yanıtlanmasının ardından TOKİ binaları ve çevresinde insan yaşamını olumsuz bir şekilde etkileyebilecek olan yapılar yerinde incelendi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA